Від вікна до меблів
Оферта

Оферта

Публічний договір купівлі-продажу товару в Інтернет-магазині «Vikna-mebli.com.ua»

Керуючись ст. 633, 641, 642 Цивільного кодексу України (далі - ЦК України) та Правилами продажу товарів на замовлення поза торговельними та офісними приміщеннями, затвердженими наказом Міністерства економіки України від 19.04.2007 року № 103, шляхом розміщення, наведеного нижче Публічного договору купівлі-продажу Товару, а також інформації, що міститься на сайті інтернет-магазину «Vikna-mebli.com.ua»: https://Vikna-mebli.com.ua/ (далі - Сайт) Продавець робить пропозицію (оферту) як фізичним особам так і юридичним особам (далі - Покупець) з придбання товарів, розміщених на Сайті, на умовах зазначеного Публічного договору купівлі-продажу товару.

Загальні положення

Справжня оферта є офіційною пропозицією Інтернет-магазину «Vikna-mebli.com.ua», далі за текстом «Продавець», укласти Договір купівлі-продажу товарів дистанційним способом, тобто через Інтернет-магазин, далі за текстом — «Договір», і розміщує Публічну оферту (пропозиція) на офіційному інтернет-сайті «Vikna-mebli.com.ua» (далі - «Інтернет-сайт»)

1.Поняття та визначення

1.1. У цій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають такі значення:
* «товар» - моделі, аксесуари, комплектуючі та супровідні предмети;
* «Інтернет-магазин» - відповідно до Закону України «про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації товару, роботи чи послуги шляхом вчинення електронної угоди.
* «Продавець» - компанія, що реалізує товари, які представлені на Інтернет-сайті.
* «Покупець» - фізична особа, яка уклала з Продавцем Договір на умовах, викладених нижче.
* «Замовлення» - вибір окремих позицій із переліку товарів, зазначених Покупцем під час розміщення замовлення та проведення оплати.

* «Кур'єрська доставка» - безпосередня передача Товару від співробітника служби доставки Покупцю в місці, зазначеному Покупцем в якості адреси доставки, на платних або безкоштовних умовах.

* «Істотний недолік» - недолік, який робить неможливим або неприпустимим використання Товару відповідно до його цільового призначення, виник з вини Продавця, після його усунення проявляється знову з незалежних від Покупця причин, і при цьому володіє одним з перерахованих нижче ознак:

  • недолік взагалі не може бути усунутий;
  • усунення недоліку вимагає більше 14 (чотирнадцяти) календарних днів;
  • недолік робить Товар суттєво іншим, ніж передбачено Публічним договором.

2.Предмет договору

2.1. Продавець зобов'язується передати у власність Покупця Товар, а Покупець зобов'язується сплатити та прийняти Товар на умовах цього Договору. Цей Договір регулює купівлю-продаж товарів в Інтернет-магазині, зокрема:
- Добровільний вибір Покупцем товарів в Інтернет-магазині;
- Самостійне оформлення Покупцем замовлення в Інтернет-магазині;
- Оплата Покупцем замовлення, оформленого в Інтернет-магазині;
- Обробка та доставка замовлення Покупцю у власність на умовах цього Договору.

3.Ціна товару

3.1. Ціна на Товар вказана на Сайті в національній валюті України (гривня) за одиницю Товару згідно з установленим прейскурантом.

3.2. Продавець залишає за собою право змінювати ціну Товару до моменту оформлення Замовлення без попередження Покупця.

3.3. Остаточною є ціна, зазначена у відповідному розділі на Сайті при безготівковому розрахунку банківською картою, або ціна, зазначена у відповідному розділі на Сайті на момент отримання Покупцем номера рахунку при оплаті за допомогою платіжних терміналів, або ціна, зазначена в виставленому рахунку.

4.Порядок оформлення договору

4.1. Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на Сайті Інтернет-магазину та наявний.
4.2. Кожна позиція може бути представлена в замовлення у будь-якій кількості.
4.3. За відсутності товару на складі, Менеджер компанії зобов'язаний повідомити Покупця (по телефону або через електронну пошту).
4.4. За відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від цього товару, анулювати замовлення.

5.Порядок оплати замовлення

5.1. Розрахунки між Сторонами щодо умов цього Договору здійснюються у національній валюті України одним із зазначених способів:

5.1.1  шляхом перерахування Покупцем відповідної грошової суми на розрахунковий рахунок Продавця у відповідності з банківськими реквізитами, зазначеними у рахунку на оплату відповідного Товару, наданого Покупцю Продавцем;

5.1.2  готівкою для довіреної особи Покупця при отриманні Товару (тільки у Києві);

5.1.3  шляхом безготівкового розрахунку через будь-який банк згідно виписаного рахунку-фактури;

5.1.4  готівкою або через термінал ПАТ КБ «ПриватБанк» або Ibox;

5.1.5  оплата через Приват24.

5.1.6  оплата при самовивозі.

5.2. Датою оплати Покупцем вартості Товару вважається дата надходження відповідної суми грошових коштів на розрахунковий рахунок Продавця або в касу Продавця.

5.3. При ненадходженні коштів Інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

5.4. Оплата здійснюється за фактом отримання товару в гривнях на розрахунковий рахунок або готівкою.

6.Доставка товару

6.1. Разом із замовленням Покупцю надаються документи згідно із законодавством України.

6.2. Способи доставки:

6.2.1. Адресна доставка транспортом компанії;

6.2.2. Кур'єрською або експедиторською службою (Нова Пошта, Міст Експрес) за рахунок Покупця;

6.2.3. Самовівіз зі складу продавця;

6.2.4. Безкоштовна доставка (товари виробників Віоріна Деко та Арт ін Хед);

6.3.  У разі доставки Товару Продавцем відповідальність за збереження Товару до моменту його передачі Покупцеві несе Продавець.

6.4.  У разі доставки Товару кур'єрською або експедиторської службою, відповідальність за збереження Товару до моменту його передачі Покупцеві несе кур'єрська або експедиторська служба.

6.5.  Продавець зобов'язується доставити Товар Покупцеві протягом 5 (п'яти) робочих днів з моменту отримання Замовлення в разі наявності Товару на складі у Продавця.

6.6.  Право власності на Товар переходить до Покупця з моменту 100 (сто) % оплати вартості Товару.

6.7.  Продавець повідомляє про вартість доставки Покупця при оформленні Замовлення.

6.8.  Покупцеві може бути відмовлено в оформленні покупки Товару в разі відсутності Товару в наявності (на складі).

7.Гарантія та порядок розгляду претензій

7.1. На всі Товари Продавця поширюються гарантійні зобов'язання, згідно з законодавством України. Гарантійні зобов'язання починаються з моменту поставки Товару Покупцю.

7.2. Продавець надає гарантію на Товар на термін від 12 місяців в залежності від Товару, з моменту фактичного отримання Товару.

7.3. У разі виявлення Покупцем протягом гарантійного строку несуттєвих недоліків Товару Покупець має право:

7.3.1. на пропорційне зменшення ціни Товару;

7.3.2. на безкоштовне усунення недоліків Товару в розумний строк;

7.3.3. на відшкодування витрат по усуненню недоліків Товару.

7.4. У разі виявлення Покупцем протягом гарантійного строку істотних недоліків Товару Покупець має право:

7.4.1. на припинення Публічного договору та повернення сплаченої за Товар грошової суми;

7.4.2. вимагати заміни Товару на такий же або аналогічний, з числа наявних у Продавця.

7.5. У разі виявлення істотних / прихованих недоліків Товару після прийому Товару, Покупець зобов'язаний повідомити Продавцю про такі недоліки не пізніше наступного робочого дня з дня їх виявлення.

7.6. Доставка Товару для усунення недоліків до найближчої торгової точки Продавця протягом гарантійного терміну або після закінчення гарантійного терміну здійснюється відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів».

7.7. Розгляд претензій Покупця відбувається в суворій відповідності зі ст. ст. 7, 8 Закону України «Про захист прав споживачів» та Порядком ремонту (обслуговування) або гарантійної заміни технічно складних побутових товарів, затвердженим постановою Кабінету міністрів України від 11.04.2002 року № 506.

7.8. Колір і форма Товару може відрізнятися від оригіналу в залежності від специфіки передачі зображення монітора.

8. Права та обов'язки сторін


8.1. Продавець має право:
- в односторонньому порядку призупинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього договору.

8.2. Покупець зобов'язаний:
- своєчасно сплатити та отримати замовлення на умовах цього договору.

7.3. Покупець має право:
- Оформити замовлення в Інтернет-магазині;
- оформити електронний договір;
- вимагати від Продавця виконання умов цього Договору.

 

9.Відповідальність сторін

9.1. За невиконання або неналежне виконання зобов'язань за Публічним договором Продавець і Покупець несуть відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

9.2. У разі порушення строків здійснення платежів, передбачених Публічним договором, Покупець зобов'язується виплатити Продавцю пеню в розмірі подвійної облікової ставки Національного банку України за кожен день прострочення платежу.

9.3. Сума збитків (як матеріальних, так і немайнових), які можуть бути виплачені Покупцеві в зв'язку з невиконанням Замовлення або його неналежним виконанням, іншими порушеннями прав Покупця відповідно до ст. 22 Цивільного кодексу України обмежена 0,1% від вартості придбаного Товару.

9.4. У разі дострокового припинення Публічного договору з ініціативи Продавця, за умови дотримання Покупцем всіх умов даного Договору, до моменту доставки товару Покупцеві Продавець зобов'язується повернути Покупцеві 100 (сто)% попередньої оплати за Товар.

9.5. Виплата пені або штрафу не звільняє Покупця або Продавця від виконання зобов'язань за Публічним договором.

9.6. Окрім індивідуальних фізіологічних особливостей людини сприймати колір, відтінки на сайті можуть відрізнятися залежно від особливостей технічних засобів передачі інформації, за допомогою яких споживач вільно здійснює свідомий вибір товару на Сайті. Оскільки у випадках замовлення Товару під індивідуальне замовлення та/або за зразками (ескізами) покупця, в тому числі товар, що має індивідуально-визначені властивості, а саме: нестандартні розміри, зовнішній вигляд, конструкцію, доповнення зовнішніми деталями (кишенями, ручками і т.д.), тканини що були обрані покупцем перед замовленням, чи містить інші характеристики, які є відмінними від стандартних такий товар обміну/поверненню не підлягає, тому для прийняття остаточного рішення рекомендуємо звернутися до найближчого до Вас магазину для огляду оригінальних зразків або вибрати Товар з наявності.

 

10. Строк дії договору

10.1. Договір набирає законної сили з моменту його акцептування Покупцем і діє до моменту повного виконання зобов'язань Продавцем і Покупцем.

10.2. Публічний договір може бути достроково припинений:

10.2.1. за взаємною згодою Продавця і Покупця;

10.2.2. за рішенням суду;

10.2.3. у разі виникнення обставин непереборної сили (форс-мажор), що підтверджується відповідним документом компетентного органу;

10.2.4. у разі відсутності Товару в наявності (на складі) та відмови Покупця на заміну Товару іншим аналогічним Товаром.

11. Інщі умови

11.1. Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни до цього договору за умови його попередньої публікації на сайті https://Vikna-mebli.com.ua.

11.2. Інтернет-магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.

11.3. Покупець несе відповідальність за достовірність зазначеної під час оформлення замовлення інформації. При цьому, при здійсненні акцепту (оформлення замовлення та подальшої оплати товару) Покупець надає Продавцю свою беззастережну згоду на збирання, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних у розумінні ЗУ «Про захист персональних даних».

11.4. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами договору купівлі-продажу (публічної оферти)

11.5. Фактичною датою електронної угоди між сторонами є дата прийняття умов відповідно до ст. 11 Закону України "Про електронну комерцію"

11.6. Використання ресурсу Інтернет-магазину для попереднього перегляду товару, а також оформлення замовлення для Покупця є безкоштовним.

11.7. Інформація, що надається Покупцем, є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно з метою обробки замовлення, відправлення повідомлень Покупцю, доставки товару, здійснення взаєморозрахунків та ін.

12. Порядок повернення товару належної якості

12.1. Повернення товару до Інтернет-магазину здійснюється відповідно до чинного законодавства України.

12.2. Повернення товару не належної якості до Інтернет-магазину здійснюється за рахунок Покупця.

12.3. При поверненні Покупцем товару належної якості Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов'язаних з доставкою товару Покупцю.